CÉGVEZETŐK.HU NYÍLT NAP
 

A Cégvezetők.hu Nyílt nap során lehetősége nyílik minden cégvezetőnek, hogy megtudjon minden információt egy adott témán belül felmerülő kérdéseire. A következő nyílt nap témája:

 

SZLOVÁKIAI CÉGALAPÍTÁS 2009 május 6. 14:00-18:00

Szakértőnk, Szamosfalvi Máté, akinek több éves tapasztalata és rutinja van mind a szomszédos, mind az itthon felmerülő cégalapítás és a hozzá tartozó vállalkozás menedzsment terén. Amennyiben lenne kérdése, regisztráljon most fórumonkra, és tegye fel általános kérdéseit a külön erre készített topicba, vagy küldje el az info@cegvezetok.hu címre! Megkérünk mindenkit, hogy az általános kérdéseket előre tegye fel, hogy a tényleges nyílt nap alatt, lehetőség legyen mindenkinek a saját igényei szerint felmerülő kérdésekre válaszolni.

 

Mit kell tennem, hogy feltegyem kérdéseim?

Regisztrálnia kell magát a cegvezetok.hu-n, és feltenni kérdéseit az erre kijelölt fórumban, vagy elküldeni őket emailben az info@cegvezetok.hu email címre. A Regisztrációra minden esetben szükség van, amennyiben szeretné látni a válaszokat az általános kérdésekre, és az ezek után felmerülő egyénre szabott tanácsadás lehetőségével élni.

 

Az általános kérdésekre a válaszokat a 2009. Május 6.-án 13:00-kor publikáljuk, hogy legyen idejük elolvasni az addig felmerült kérdésekre adott válaszokat.

 


SZAKÉRTŐ

 

TWC
Név: Szamosfalvi Máté
Szakterület: Szlovák Cégalapítás, Vállakozás management
Munkahely: The Way Company s.r.o.

 

 

IGEN, Regisztrálok, és ingyen felteszem a kérdéseimet a szakértőnek!

 

 

phpBB powered by: creedywebdesign